fotónyomtatás

Epson Stylus  Pro nagyformátumú nyomtatónk tökéletesen precíz képpontjaival a fotólaboroknál is jobb minőségű nyomatokat készít. Ideálisan alkalmazható fényképek, művészeti alkotások és poszterek nyomtatására. S amellett, hogy brilliánsan nyomtat a legkülönbözőbb hordozókra, a képek évtizedekig élvezhetők maradnak, nem fakulnak.

Alapvetően 3 féle anyagra dolgozunk: fotópapírra, művészpapírra, festővászonra. Az elkészült képeket tekercsben szállítjuk, de - kicsit hosszabb átfutással - lehetőség van keret igénylésére is. A festővászonra nyomtatott képeket kérésre ún. vakrámára feszítjük. Ekkor a kép szemből látszó méretén túl kb. 5 cm-es túlfutás szükséges, mert ez a felület a képkeret kb. 2 cm-es oldalán fog látszani.

nyomatárak

Fotópapírra: 7.700,- Ft/m2
Művészpapírra: 11.500,- Ft/m2
Festővászonra: 14.000,- Ft/m2
+szállítási költség.
Minimális méret: 40x30 cm. Az árak nem tartalmazzák az esetleges szerkesztés, korrekció, a keret ill. vakráma költségeit.
Nagyobb mennyiségnél, visszatérő ill. üzleti megrendelésnél kérjen egyedi árajánlatot!

Ha Ön is szeretne nagyformátumú, kiváló minőségű képeket otthonába, adja le rendelését a következő oldalon.

Maximális nyomatméret: Az egyik oldal 60 cm-es szélessége mellett tetszőleges hosszúságban.
Leadandó fájltípusok: JPG, TIF, PDF (egyéb esetekben érdeklődjön személyesen).
A képek felbontása: Az eredeti méret mellett 100-300 dpi.
Fizetési mód: Első alkalommal előreutalás, azután postai utánvét. A fizetendő összegről e-mailben nyújtunk tájékoztatást.
Szállítás: Rendeléseiket postai úton szállítjuk házhoz, a tekercses nyomatokat is egyedi dobozba zártan.

Ha a rendelés menetéről, a fizetési ill. a szállítási feltételekről szeretne részletes információt kapni, tekintse meg a gyakran ismételt kérdések oldalát. Itt az előbb említetteken kívül egyéb technikai érdekességeket is megtudhat vagy kattintson erre a linkre és töltse ki a megnyíló adatlapot.