gy.i.k.

hogyan adhatom le a rendelésemet?

Rendeléseket jelenleg e-mailen (info@bervinn.hu) illetve a Rendelés oldal űrlapján keresztül lehet leadni. A megrendelésben feltétlenül tüntesse fel elérhetőségeit, ezeken keresztül keressük meg Önt és egyeztetjük a további részleteket.
A Bervinn.hu weboldalon leadott rendeléssel minden vevő kijelenti, hogy a rendelési feltételeket megértette és elfogadja.

hogyan juttathatom el a képeket önökhöz?

Normál fotónyomtatáshoz legegyszerűbb, ha e-mailben küldi el a képeket az info@bervinn.hu címre. Ha több, vagy nagyon nagy méretű állományról van szó, illetve fotómontázsról vagy mozaikképről - ahol a szükséges fotóállományok össz mérete meghaladhatja a 100, de akár a 200 Mbyte-ot is -, a fájlok eljuttatására a következő lehetőségeket javasoljuk:
- Használjon nagy fájlok küldésére létrehozott szolgáltatást (pl. Toldacuccot.hu, Mammutmail.com,...). Címzettnek az info@bervinn.hu címet állítsa be. Érdemes az összes képet egy vagy néhány ZIP fájlba tömöríteni, mert ezek a rendszerek egyszerre általában csak pár db fájl elküldését engedélyezik, darabonként limitált méretben. A képek pár nap után törlődnek az adott szerverekről.
- Használhat fájlmegosztó szolgáltatásokat is, mint pl. a Hellshare.hu, ahol gyakorlatilag korlátozás nélkül tölthet fel fájlokat, és azok felkínált linkjeit kell hozzánk eljuttatnia. A képek rendszerből vló törlésével kapcsolatban nézze át az adott oldal felhasználási feltételeit.
- E-mailen (info@bervinn.hu) keresztül, több részletben. Egy-egy levél max. kb. 10 Mbyte legyen, a tárgyban sorszámozza az egy megrendeléshez tartozó csomagokat.
- Írja ki CD-re a szükséges fájlokat, több egyidejű megrendelés esetén könyvtárakba rendezve azokat, és juttassa el postán címünkre. A CD-t a megrendelés szállításakor visszajuttatjuk Önnek.
- Írja ki pendrive-ra a szükséges fájlokat, több egyidejű megrendelés esetén könyvtárakba rendezve azokat, és juttassa el postán címünkre. A pendrive-ot a megrendelés szállításakor visszajuttatjuk Önnek.

mik a technikai követelmények a leadandó képekkel szemben?

Alapvetően abban a legnagyobb felbontásban küldje el a fotókat, amelyben fényképezte azokat. Amennyiben megvágott, szerkesztett egy fényképet, úgy küldje el az eredeti és a kész verziót is.
Mozaikképeknél a háttérmintát alkotó fotók felbontása lehet kisebb. Itt elegendő, ha egy kép kb. 200 pixel széles, tehát a netről letöltött képek is megfelelőek. Természetesen fogadjuk a digitális fényképezők által készített nagy felbontású fotókat is, majd mi elvégezzük a szükséges kicsinyítést.

milyen típusú fájlokat küldjek?

Szerkesztéshez, fotónyomtatáshoz alapvetően JPG, TIF, PDF, PNG, GIF, BMP típusú fájlokat várunk. Egyéb esetben kérjük, egyeztessen velünk.

fizetési feltételek, módok

Első megrendelését bankszámlánkra történt előreutalással vagy online fizetéssel (a PayPal rendszerén keresztül, akár PayPal regisztráció nélkül, bankkártyával is) tudjuk fogadni.
További megrendelései ellenértékét 20.000 Ft-os összeghatárig igény szerint utánvétes fizetéssel is teljesítheti.

a megrendelés menete

1. Juttassa el hozzánk a megrendelés fő adatait, ill. a képanyagot a fentebb leírt módokon.
2. A rendelés feldolgozása, képanyagok átnézése után megkeressük Önt elérhetőségei egyikén és egyeztetjüka további részleteket (szállítási cím, esetleges képcsere, fizetendő végösszeg, stb.)
3. Amennyiben a fizetési mód előreutalás vagy online fizetés, az adott összeg számlánkra történt megérkezte után 3 napon belül elkezdjük a szerkesztést, illetve nyomtatási megrendel.és esetén magát a gyártást.
4. Szerkesztések esetén a nyomtatás előtt minden esetben e-mailben mintafájlt küldünk elfogadásra. Amennyiben a szerkesztett képet a megrendelő elfogadja, úgy elkezdjük a gyártást.
5. A kész anyagokat postai úton juttatjuk el a megrendelőnek. Kérésre - külön díj ellenében - a végleges elektronikus fájlt is megküldjük, így az képernyő háttérként, vagy otthoni nyomtatásra is felhasználható. A csomagot kézbesítéskor a posta képviselője előtt szíveskedjen megvizsgálni. Esetleges sérülés estén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Kézbesítést követően az esetleges hiányt, eltérést, sérülést e-mailben az info@bervinn.hu címre haladéktalanul jelezni kell. Ezek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogyha kézbesítéssel bármilyen probléma felmerülne, gyorsabban fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

100% elégedettség

pénzvisszafizetési garancia

A szerkesztendő képeket nyomtatás előtt ellenőrzésre akár többször is megküldjük Önnek. Ezen alkalmakkor Ön élhet a módosítás lehetőségével. Amennyiben egy munkánál a 3. alkalommal sem elégedett, elállhat a megrendeléstől, s mi a teljes összeget visszautaljuk az Ön számára.

a rendelés lemondása

A rendelés elküldésével a vevő az adott értékű megrendelés ellenértékének kifizetését magára nézve kötelezőnek tekinti, attól csak az alábbi esetekben állhat el:
- Utánvétes megrendelés: a vevő visszaigazoló e-mailjének elküldése után már csak a szerkesztés, nyomtatási munkáknál a gyártás megkezdése előtt kizárólag telefonos egyeztetés során.
- Előreutalás és online fizetés: a szerkesztés, nyomtatási munkáknál a gyártás megkezdése előtt kizárólag telefonos egyeztetés során. Az átutalt összeg költségekkel csökkentett része kerül visszautalásra.

reklamáció, termék visszaküldés

A Vevő az áru átvételét követően 8 munkanapon belül, indokolt esetben állhat el a vásárlástól. A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belűl térítjük vissza. A visszáruval kapcsolatos költség a Vevőt terheli. A reklamáció esetén az áru visszaküldésére előzetes egyeztetést követően kerül sor. Utánvéttel történő visszaküldést nem fogadunk el. Amennyiben a reklamáció jogos, a terméket kicseréljük, amennyiben a termék cseréje nem megoldható, az ellenértéket visszatérítjük harminc napon belül az esetleges költségek levonásával. Visszavásárlási kötelezettségünk nincs. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a Vevő viseli. Amennyiben a visszaküldés nem elfogadott (határidőn túl kerül visszaküldésre, ha a reklamáció nem jogos) az áru a Vevő költségére visszaküldésre kerül.
Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottunk elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta.
A vitatott kérdésekben a 17/1999. (II.5.) Korm. Rendeletben, valamint a 49/2003 GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

adatvédelem

Az adatok kezelése mindenben megfelel az Országgyűlés által elfogadott, és 2008. június 28-án kihirdetett, a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvénynek, a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait!
Adatait harmadik félnek nem adjuk át!

bizalom garancia

Azon túl, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk át, a hozzánk eljuttatott képeket is a legnagyobb odafigyeléssel kezeljük. Azokat a szerverünkről a lehető leghamarabb töröljük, saját számítógépeinken is csak a munkafolyamat idejére tároljuk el, azután végleges törlésre kerülnek. A kész állományokat fél évig tároljuk, utána csak egy kicsinyített változatot őrzünk meg belőlük, melyeken a szereplők nem felismerhetők. Külön kérésre ezt az állományt is töröljük.
Referenciaként csak azokat a képeket, és olyan mértékben szerepeltetjük, amelyhez és amennyire a megrendelője hozzájárult.
Képállományokat harmadik félnek nem adunk át!

felhasználási feltételek

A Bervinn.hu szolgáltatásait igénybevevő felhasználókra – az oldalt böngésző látógatókra és vásárlókra egyaránt – érvényesek a következők:
· A felhasználók ráutaló magatartásukkal elfogadják a felhasználási feltételeinket és az adatvédelmi szabályzatunkat.
· A felhasználó felelős minden olyan aktivitásért, amelyet az IP címéről indít és ez a rendszerben generálódik.
· A felhasználó nem használhatja a Bervinn.hu oldalakat illegális tevékenységre.
· Tilos a Bervinn.hu szolgáltatásait, szervereit támadni, feltörni, a Bervinn.hu adataiban kémkedni, adatokat gyűjteni, adatait módosítani.
· A felhasználó tudomásul veszi, hogy ha a rendszer felhasználási feltételeit, vagy egyéb jogszabályt megsért, akkor a Bervinn.hu kiadhatja adatait, IP címét az illetékes hatóságoknak.
· A felhasználó a Bervinn.hu használata során nem sértheti meg a Magyar Köztársaság érvényben lévő jogszabályait.
· A felhasználó a felhasználási feltételek be nem tartásából eredő károkért, mindennemű általa direkt, vagy indirekt az oldalakon keresztül indított, vagy gerjesztett jogvitáért teljes felelősséggel tartozik.
· A felhasználó az itt nem szabályozott, de a Magyar Köztársaság jogszabályaiba, jó erkölcsbe ütköző megnyilvánulásáért, magatartásért, elkövetett egyéb jogszabályba ütköző cselekedetért teljes felelőséggel tartozik!