cégeknek

számítógépes grafikai munkák

Vállalom cégek arculati anyagainak tervezését, gondozását, nyomtatott és online reklámanyagaik kivitelezését a névjegykártyától az óriásplakátig. Szintén vállalom könyvek szerkesztését, tördelését, teljeskörű nyomdai ügyintézést. Referenciáim a következő menüpontban megtekinthetők.

digitális gyorsnyomda

A/3-as kifutó méretű anyagok nyomtatására alkalmas Xerox digitális nyomtatónkkal kis szériás kiadványok nyomdai minőségű kivitelezését végezzük. Előny a gyors kivitelezés, a kreatív megoldások lehetősége, és hogy a kiadványokat akár a megrendelő is elkészítheti, nincs feltétlen szükség bonyolult nyomdai előkészítésre.

fotó-, poszter- és plakátnyomtatás

Epson Stylus  Pro nagyformátumú nyomtatónk tökéletesen precíz képpontjaival a fotólaboroknál is jobb minőségű nyomatokat készít. Ideálisan alkalmazható fényképek, művészeti alkotások és poszterek nyomtatására. További részletek >>>

nyomdai ügyintézés

Ha a példányszám meghaladja digitális technikával gazdaságosan kivitelezhető mennyiséget, akkor évtizedes nyomdai kapcsololataink révén megkeressük Önnek a legjobb megoldást, valamint természetesen elvégezzük a nyomdai előkészítést.

honlapkészítés

Vállaljuk egyedi honlapok elkészítését a legkülönözőbb bonyolultsági szinten, lett légyen szó egy egyszerű statikus weboldalról, vagy épp egy összetett, dinamikus közösségi portálról, esetleg egy webáruházról. Sosem sablonokban gondolkodunk, hanem mindig az adott problémára koncentrálunk.
Tekintse meg referenciáinkat!

digitális festmények

Az általam készített digitális festmények - melyek megtekinthetők a galériában - megrendelhetők az eredeti változatlan formában. Ezek a képék különböző méretben sorszámozott nyomtatással készülnek el festővászonra - vakrámázva, keretezve vagy épp tekercsben, esetleg lemezre kasírozva egyedileg keretezhetően. A vásznon túl fotópapírra, művészpapírra is nyomtatunk, ekkor a kép tekercsben vagy standard keretbe illesztve lesz leszállítva.
Lehetőség van a meglévő digitális festmények módosítására színben, méretarányban - természetesen az adott kép témájához mérten. Szintén lehetőség van arra, hogy egy kép szereplőjét lecseréljem az Ön által fotón biztosított saját alanyra. 
De kérhet teljesen új, saját digitális festményt is, melynek témáját, alapját az Ön fotói szolgáltatják. Itt csak a fantázia szabhat határt elképzeléseinek.
A végső nyomtatás előtt minden esetben mintát küldök Önnek jóváhagyás végett.